Annen sport

Publisert 03/11/2017 | av Sportens Verden

0

Tom Tvedt lover alkoholendringer

Idrettspresident Tom Tvedt er opptatt med oppgaver i Praha og ble derfor intervjuet av norsk presse via Skype torsdag ettermiddag. Der ga idrettspresidenten uttrykk for at det er slutt på store alkoholregninger.

Det skjedde som en følge av skriveriene i etterkant av at det ble åpnet for innsyn i Norges Idrettsforbunds regnskapsbilag tilbake til 2012, melder NTB.

Flere medier har dokumentert et alkoholforbruk som enkelte har reagert på. De mener at forbruket er høyere enn det man kan forvente når det er snakk om forvaltning av fellesskapets midler.
– Jeg vil bare si at det er dumt at jeg sitter her i Praha og ikke hos dere i Oslo. Jeg har stor forståelse for at det er behov for å få stilt spørsmål og få svar fra meg basert på funnene fra innsynet som vi har åpnet opp for onsdag og torsdag. Da synes vi det var greit å gjøre det på denne måten. Det er sånn at vi må tåle oppmerksomheten når vi har lagt ut 15-20.000 bilag, sa Tvedt og fortsatte:

– Jeg kan helt klart si at det er enkelte eksempler som ikke skal skje igjen. Jeg kan si at etter de endringer som er gjort, så ville ikke dette ha skjedd i dag. Vi har også dokumentert at vi generelt i perioden 2012 til 2016 skulle ha vært mer restriktive overfor alkohol.

 

Tags:


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑