Dagens spill

Publisert 31/10/2017 | av Sportens Verden

0

Dagens spill torsdag

Istanbul Basaksehir – TSG 1899 Hoffenheim B 2,20
Real Sociedad – Vardar 1947 Skopje H 1,10

Totalodds: 2,42 (Odds fra Coolbet)

Gruppe C i Europa League. Istanbul Basaksehir ligger sist. Etter målløs åpningskamp hjemme mot Ludogorets Razgrad har det blitt to bortetap på rad. Mot dagens motstander for to uker siden slapp laget inn tre mål etter pause før det ble redusering tre minutter på overtid. 6-2-2 på de ti første i Tyrkia etter avgjørelse i siste minutt lørdag. Hoffenheim med to tap før seieren sist og ligger nest sist. Tre poeng skiller opp til sluttspillplass. Etter en god start på ligaen står gjestene nå med 0-2-2 på de fire siste. Ermin Bičakčić (f), Robert Žulj (mb), Serge Gnabry (a), Meris Skenderović (a), Ádám Szalai (a) og Alexander Stolz (k) manglet lørdag. Gjestene får et naturlig tips.

Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑